Keep.eu (bg)

Добре дошли в keep.eu, най-изчерпателният източник на информация за проекти и партньори на програмите за сътрудничество Interreg и програмите за трансгранично сътрудничество Interreg – IPA и ENPI/ENI.
Keep.eu предоставя информация за целия Европейски съюз, за страните съседни на Европеѝския съюз и за тези, които са в пред-съединителна фаза.
Това е уводната страница на езика за търсене, който сте използвали. Ползвайте линковете в долния десен ъгъл, за да получите достъп до определени участъци от Keep.eu (на английски език) или да се върнете към Homepage (на английски език).

Какво можете да получите от keep.eu?

В keep.eu можете:

  • Да потърсите идеи за проекти в тематичната област, която представлява  интерес за Вас.
  • Да откриете проектите и инвестициите, които са били разработени или понастоящем са във фаза на разработка във Вашата страна или регион, както и за постиженията и резултатите от тях. 
  • Да откриете партньори, както от цяла България, така и от съседни държави, или дори от цяла Европа! 
  • Да намерите основни данни свързани с програмите за сътрудничество (например, броѝ на партньори и проекти, тематичен и географски обхват на програмите, и т.н.). 
  • Да придобиете обща представа: кои горещи въпроси (изменение на климата, миграции, и т.н.) се разглеждат от програмите за сътрудничество и къде.

Защо keep.eu е безплатно?

Достъпът до keep.eu е безплатен. Keep.eu се поддържа и развива от Interact, една от програмите Interreg, като част от нейната мисия. Информацията се управлява под отговорността на стотиците програми, които представят вселената на териториално сътрудничество от 2000 г. насам.
Уеб сайтът на keep.eu е на английски език. Базата данни на keep.eu, обаче, съдържа информация на езиците, които са определени от всяка програма, въпреки че английският език е задължителен в някои области.
Нашето желание е да получите максимална полза от този инструмент. Ако имате съмнения, въпроси, предложения, или искате да бъдете винаги в течение относно keep.eu, моля свържете се с нас. Имайте предвид, че ние общуваме само на английски език и не сме в състояние да отговорим на съобщения на други езици.