Keep.eu (da)

Velkommen til keep.eu, den mest omfattende integrerede informationskilde om Interregs projekter og partnere samt det grænseoverskridende program Interreg-IPA og de grænseoverskridende samarbejdsprogrammer ENPI/ENI.
Keep.eu leverer data, der dækker hele Den Europæiske Union, nabolandene og ansøgerlandene.
Dette er en introduktionsside på dét sprog, I har anvendt. Brug linket forneden til højre for at få adgang til keep.eu’s mere specifikke afsnit (på engelsk) eller for at komme tilbage til startsiden (på engelsk).

Hvad kan man bruge keep.eu til?

På keep.eu kan man:

  • Søge efter ideer til projekter inden for de emner, der har jeres interesse. 
  • Få kendskab til projekter og investeringer, der er blevet udviklet, eller som i øjeblikket udvikles, i jeres land eller region, resultaterne og udfaldet. 
  • Søge efter partnere til samarbejde om et projekt, enten i sit eget land og region, i en region i et naboland, eller i et land der findes på den anden side af kontinentet eller længere væk! 
  • Tjekke de vigtigste statistikker og tendenser for disse samarbejdsprogrammer (hvor mange partnere, hvor mange projekter, emnemæssig og geografisk fordeling osv.). 
  • Få det store overblik: Hvilke aktuelle temaer (klimaændringer, migration, osv.) behandles hvor i samarbejdsprogrammerne. 

Hvorfor er keep.eu gratis?

Det er gratis at få adgang til keep.eu. Keep.eu vedligeholdes og udvikles af Interact, et af Interreg-programmerne, som en del af dets mission. Dataene administreres under ansvar af de hundredvis af programmer, der har udgjort det territoriale samarbejde siden år 2000.
Keep.eu-hjemmesiden er på engelsk. Keep.eu-databasen indeholder imidlertid data på de sprog, som hvert program beslutter, engelsk er dog obligatorisk i nogle af felterne.
Vi ønsker, at I får det bedste ud af værktøjet. Hvis I er i tvivl om noget eller har spørgsmål, råd eller ønsker at holde jer ajour om keep.eu, kan I kontakte os. Vær opmærksom på, at vi kun kommunikerer på engelsk, og at vi ikke er i stand til at svare på beskeder på andre sprog.