Keep.eu (fi)

Keep.eu on kattavin tarjolla oleva tietolähde Interreg-, Interreg-IPA- ja ENPI/ENI-yhteistyöohjelmista sekä niiden hankkeista ja hankepartnereista.
Keep.eu tarjoaa myös maakohtaista tietoa Euroopan unionin jäsenvaltioista sekä Euroopan unionin hakija- ja naapurimaista.
Tämä on käyttämänne kielen mukainen johdantosivu.
Voitte käyttää alhaalla olevia linkkejä siirtyäksenne haluamiinne englanninkielisiin osiin keep.euissä.

Mitä hyötyä keep.euistä on?

Keep.euin avulla voitte:

  • Etsiä ideoita kiinnostaviin hankkeisiin eri temaattisilta alueilta.  
  • Etsiä tietoa alueellisesti tai kansallisesti kiinnostavista hankkeista ja investoinneista sekä niiden tuloksista 
  • Hakea hankepartnereita läheltä tai kaukaa.  
  • Tarkastella yhteistyöohjelmien tärkeimpiä tilastoja (esim. partnereiden ja hankkeiden lukumääristä tai temaattisesta ja maantieteellisestä jakautumisesta)  
  • Rakentaa temaattista kokonaiskuvaa siitä, miten yhteistyöohjelmien avulla on käsitelty erilaisia tärkeitä teemoja kuten ilmastonmuutos tai maahanmuutto  

Miksi keep.eu on ilmainen?

Keep.euin käyttö on ilmaista. EU:n rahoittama Interact-ohjelmaylläpitää ja kehittää keep.euiä keskeisenä osanatehtäväänsä. Keep.euissä olevaa tietoa hallinnoidaan niiden satojen ohjelmien alaisuudessa, jotka muodostavat alueellisen yhteistyön kokonaisuuden vuodesta 2000 alkaen.
Keep.euin verkkosivusto on englanninkielinen. Keep.euin tietokanta sen sijaan sisältää tietoa Euroopan eri kielillä sen mukaan, mikä tai mitkä kielet ovat käytössä kussakin ohjelmassa. Toivomme, että löydätte keep.euistä teille mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa.
Jos teillä on kysymyksiä tai ehdotuksia tai haluatte tietää lisää keep.euistä, ottakaa yhteyttä.
Keep.euin ylläpito voi vastata vain englanninkielisiin viesteihin.