Keep.eu (hu)

Köszöntjük Önöket a keep.eu honlapján, ahol széleskörű, egységesen rendezett információt találhatnak az Interreg, az Interreg-IPA, valamint az ENPI/ENI határon átnyúló együttműködési programok összes projektjével és az azokat megvalósító partnerekkel  kapcsolatban.
A keep.eu adatbázisa lefedi az EU tagállamaiban, az Unióval szomszédos országokban, illetve a tagjelölt státuszú országokban megvalósított projektet.
Ez a bemutatkozó oldal az Ön által használt nyelven íródott. Használja az alább feltüntetett linkeket a keep.eu egyes fejezeteinek eléréséhez (angol nyelvű), vagy kattintson a kezdőlapra (angol nyelvű).

Mire használható a keep.eu?

A keep.eu segítségével: 

  • Ötleteket meríthet új projektekhez a saját érdeklődési területén. 
  • Megismerheti az Ön országában, vagy régiójában kidolgozott, vagy fejlesztés alatt álló projekteket és beruházásokat, azok elért eredményeit. 
  • Potenciális partnereket kereshet a saját országán, illetve régióján belül, a szomszédos országok területén, vagy bárhol Európában, de akár más kontinenseken is! 
  • Az együttműködési programokkal kapcsolatos statisztikai adatokat gyűjthet és tendenciákat elemezhet  (partnerek száma, projektek száma, tematikus és földrajzi megoszlás….) 
  • Átfogó képet szerezhet arról, hogy hol vannak azok az együttműködési programok melyek napjaink kulcsfontosságú problémáival foglalkoznak (éghajlatváltozás, migráció, stb…..) 

Miért ingyenes a keep.eu?

A keep.eu adataihoz való hozzáférés teljesen ingyenes. A keep.eu adatbázisát egy Interreg program, az Interact működteti és fejleszti, a program egyik feladataként. Az itt megtalálható adatok hitelességéért az a több száz Program felel, melyek együtt alkotják a területi együttműködés világát (az adatok a 2000 után megvalósult Programoktól származnak).
A keep.eu honlapja angol nyelvű. Adatbázisában ugyan vannak más nyelveken is feltöltve adatok, attól függően, hogy az adott Program milyen nyelvet használ, bár az angol nyelv használata bizonyos mezőkben kötelező.
Reméljük, hasznukra lesz ez az adatbázis. Ha bármilyen jellegű kérdésük lenne, vagy megosztanák javaslataikat, esetleg folyamatos tájékoztatást szeretnének a keep.eu-ről, lépjenek velünk kapcsolatba.  Kérjük vegyék figyelembe, hogy csak angolul tudunk kommunikálni, más nyelveken nem áll módunkban üzeneteikre válaszolni.