Keep.eu (mo)

Bine ați venit la keep.eu, cea mai cuprinzătoare sursă de informații integrate privind proiectele și partenerii Interreg, programele de cooperare transfrontalieră Interreg-IPA și ENPI/ENI.
Keep.eu furnizează date ce acoperă întreaga Uniune Europeană, vecinii săi și țările în curs de aderare.Aceasta este o pagină introductivă în limba de căutare pe care ați folosit-o. Utilizați linkurile de mai jos pentru a accesa anumite secțiuni în keep.eu (în limba engleză) sau accesați pagina de pornire (în limba engleză).

Ce puteți obține cu ajutorul keep.eu?

În keep.eu puteți:

  • Să căutați idei pentru proiecte în domeniul interesului dvs. tematic. 
  • Să vă informați despre proiectele și investițiile care au fost sau sunt în curs de dezvoltare în țara sau regiunea dvs., despre realizările și rezultatele acestora. 
  • Să căutați parteneri de proiect pentru a colabora, fie din țara și regiunea dvs., fie dintr-o regiune sau țară vecină, sau dintr-o țară de pe întregul continent și în afara acestuia! 
  • Să vă familiarizați cu principalele date statistice și tendințele acestor programe de cooperare (câți parteneri, câte proiecte, spectrul tematic și geografic …). 
  • Să aruncați o privire de ansamblu: Unde au loc programele de cooperare și ce problemele fierbinți sunt abordate de acestea (schimbările climatice, migrația etc.). 

De ce keep.eu este gratis?

Accesul la keep.eu este gratuit. Keep.eu este deservit și dezvoltat de către un program Interreg, Interact, ca parte a misiunii acestui program. Datele din acesta țin de responsabilitatea sutelor de programe ce contribuie la crearea universului cooperării teritoriale începând cu anul 2000.
Site-ul keep.eu este în limba engleză. Cu toate acestea, baza de date keep.eu conține date în acele limbi care sunt utilizate de fiecare program, chiar dacă limba engleză este obligatorie în anumite domenii.
Vă dorim să utilizați la maxim acest instrument. Pentru orice dificultate, întrebare, sugestie – sau pentru a fi informați despre keep.eu – contactați-ne. Rețineți că putem comunica numai în limba engleză și nu vom putea răspunde la mesaje în altă limbă.