Keep.eu (no)

Velkommen til keep.eu, det mest omfattende nettstedet med integrert informasjon om prosjekter og partnere i Interreg, Interreg-IPAs og ENPI/ENI tverrnasjonale programmer.
Keep.eu inneholder data som gjelder hele EU, naboland og kommende medlemsland.
Dette er en introduksjon på søkespråket du brukte. Bruk lenkene nedenfor for å få tilgang til spesifikke seksjoner i keep.eu (på engelsk), eller gå til hjemmesiden (på engelsk).

Hva kan keep.eu tilby?

På keep.eu kan du:

  • Søke etter ideer til prosjekter i alle temaområder som interesserer deg. 
  • Bli kjent med prosjekter og investeringer som er sluttført eller er under utvikling i ditt land eller region, med prestasjoner og resultater.
  • Søke etter prosjektpartnere som du kan slå seg sammen med, enten i ditt land og din region, i en region i et naboland eller i et land på den andre siden av  kontinentet eller enda lengre bort! 
  • Sjekke den viktigste statistikken og trendene i disse samarbeidsprogrammene (hvor mange partnere som er involvert, hvor mange prosjekter som finnes, tematisk og geografisk fordeling, etc.).
  • Ta en titt på den store sammenhengen: Hvor finnes samarbeidsprogrammene som behandler aktuelle problemer (klimaendringer, migrasjon, etc.). 

Hvorfor er keep.eu gratis?

Tilgangen til keep.eu er gratis. Keep.eu opprettholdes og utvikles av et Interreg-program, Interact, som en del av dette programmets misjon. Ansvaret for dataene i keep.eu tilhører de hundrevis av medvirkende programmene som har deltatt i det territorielle samarbeidet siden 2000.
Keep.eu-nettstedet er tilgjengelig på engelsk. Imidlertid inneholder keep.eu-databasen data på språkene bestemt av hvert program, selv om engelsk er obligatorisk i enkelte felt.
Vi håper at du kan få ut så mye som mulig av dette verktøyet. Hvis du har tvil, spørsmål, forslag eller vil holde deg informert om keep.eu, kontakt oss på. 
Bemerk at vi bare kan kommunisere på engelsk og at vi ikke vil være i stand til å svare på meldinger på andre språk.