Keep.eu (ro)

Bine ați venit la keep.eu, cea mai completă sursă de informații integrate despre proiectele și partenerii programelor de cooperare Interreg, precum și ai programelor de cooperare transfrontalieră Interreg-IPA și ENPI/ENI.
Keep.eu furnizează date despre întreaga Uniune Europeană, țările  învecinate, precum și despre statele aflate în perioada de pre-aderare.

Aceasta este o pagină introductivă în limba de căutare pe care o folosiți. Utilizați link-urile aflate în dreapta jos pentru a accesa anumite secțiuni din keep.eu (în limba engleză) sau reveniți la pagina de start a acestuia (în limba engleză).

Cum vă poate fi util keep.eu?

În keep.eu puteți:

  • Căuta idei pentru proiecte din aria dumneavoastră tematică de interes. 
  • Afla despre proiectele și investițiile care au fost efectuate sau sunt în curs de desfășurare în țara sau regiunea dumneavoastră, despre rezultatele și finalizarea  acestora. 
  • Căuta parteneri cu care să vă asociați într-un proiect, din țara și regiunea dumneavoastră sau dintr-o regiune a unei țări vecine ori chiar și dintr-o țară de pe partea opusă a continentului sau din afara acestuia. 
  • Consulta principalele statistici și tendințe ale acestor programe de cooperare (câți parteneri, câte proiecte, distribuția tematică și geografică, …). 
  • Obține o imagine de ansamblu: care și unde sunt temele interesante (schimbări climatice, migrație etc.) abordate de programele de cooperare. 

De ce keep.eu este gratuit?

Accesul la keep.eu este gratuit. Keep.eu este menținut și dezvoltat prin Interact – unul din programele Interreg, ca parte a misiunii acestui program. Informațiile sunt gestionate cu responsabilitatea a sute de programe care constituie universul cooperării teritoriale încă din anul 2000.

Website-ul keep.eu este în limba engleză. Baza de date keep.eu conține, în schimb, informații în limbile stabilite de fiecare program, chiar dacă limba engleză este obligatorie în anumite domenii. Ne dorim să profitați cât mai mult de acest instrument. Dacă aveți îndoieli, întrebări, sugestii sau dacă doriți să fiți informat despre keep.eu – contactați-ne.

Vă rugăm rețineți că limba noastră de comunicare este limba engleză și nu suntem în măsură să răspundem mesajelor dumneavoastră  scrise într-o altă limbă.