Keep.eu (sl)

Dobrodošli na keep.eu-u, najobsežnejšem integriranem viru podatkov o projektih in partnerjih programov sodelovanja Interreg in programov čezmejnega sodelovanja Interreg-IPA in ENPI/ENI. 
Keep.eu zagotavlja podatke, ki pokrivajo celotno Evropsko unijo, sosednje države in države v predpristopnem procesu. 
To je uvodna stran v jeziku iskanja, ki ste ga uporabili. Uporabite spodnjo povezavo za dostop do specifičnih področij v keep.eu-u (v angleščini) ali za vrnitev na njegovo domačo stran (v angleščini).

Kaj lahko pridobite s pomočjo keep.eu-a?

Na keep.eu-u lahko:

  • Iščete ideje za projekte na tematskem področju, ki vas zanima. 
  • Spoznate projekte in investicije, ki so bili razviti ali se trenutno razvijajo v vaši državi ali regiji, njihove dosežke in rezultate. 
  • Iščete partnerje, s katerimi se lahko povežete za izvedbo projekta v svoji državi in regiji, v regiji sosednje države, v državi na drugi strani celine ali celo na drugi celini!. 
  • Si ogledate glavne statistike in trende teh programov sodelovanja (koliko je partnerjev, koliko je projektov, tematsko in geografsko porazdelitev itd.). 
  • Dobite celoten vpogledo žgočih temah (klimatske spremembe, migracije, itd.), s katerimi se soočajo programi sodelovanja in kje. 

Zakaj je keep.eu brezplačen?

Dostop do keep.eu-a je brezplačen. V sklopu svojih nalog ga vzdržuje in razvija Interact, eden od Interreg programov. Pri zagotavljanju podatkov sodeluje na stotine programov, ki sestavljajo teritorialno sodelovanje vse od leta 2000.
Spletna stran keep.eu je v angleškem jeziku. Vendar pa zbirka podatkov vsebuje tudi podatke v jezikih, ki so določeni v posameznem programu, čeprav je v nekaterih poljih obvezna uporaba angleškega jezika. 
Želimo, da vam to orodje čim bolj koristi. V primeru dvoma, vprašanja, predloga ali če želite biti sproti obveščeni o keep.eu-u, stopite v stik z nami. Prosimo upoštevajte, da lahko komuniciramo samo v angleškem jeziku, zato vam ne bomo mogli odgovoriti na vprašanja v drugih jezikih.