Keep.eu (se)

Välkommen till keep.eu, den mest fullständiga källan till integrerad information om projekt och partners för Interreg, Interreg-IPA gränsöverskridande program och ENPI/ENI gränsöverskridande samarbetsprogram.
I keep.eu finns data som täcker hela EU, EU:s grannländer och kandidatländerna. Detta är en öppningssida på ditt sökspråk. Använd länkarna till höger nedan för specifika avsnitt i keep.eu (på engelska), eller gå till hemsidan (på engelska).

I keep.eu kan du hitta information om 17 000 Interreg-projekt. Du kan söka information om deltagande partners och projektens inriktning och resultat. Tommy Anjevall, Monitoring Committee, Interact

Vad kan du få ut av keep.eu?

På keep.eu kan du:

  • Söka idéer till dina projekt på temaområdet av ditt intresse. 
  • Lära känna projekt och investeringar som har eller håller på att utvecklas i ditt land eller region, vad de har åstadkommit och vilka resultat de har uppnått. 
  • Söka efter projektpartners att samarbeta med, antingen i ditt land och/eller din region, i en region i ett grannland eller i ett land på kontinenten, eller ännu längre bort. 
  • Se den huvudsakliga statistiken och trenderna för dessa samarbetsprogram (hur många partners det finns, hur många projekt, tematisk och geografisk spridning, osv.).
  • Få en överblick av situationen: Var finns samarbetsprogrammen som behandlar vilka aktuella frågor (klimatförändringar, migration, etc.). 

Varför är keep.eu gratis?

Användningen av keep.eu är gratis. Keep.eu underhålls och utvecklas av ett Interreg-programmet Interact. Uppgifterna i databasen matas in av ett hundratal program som utgör basen för det territoriella samarbetet i EU och dess närområden sedan år 2000.
Keep.eu-webbplatsen fungerar på engelska. Den innehåller emellertid också data på de språk som varje program beslutar om, men till vissa delar måste ändå alla program fylla in vissa fält på engelska.
Vi hoppas du kan ha största möjliga nytta av detta verktyg. Om du har undrar över något, har frågor eller förslag – eller för att hålla dig informerad om keep.eu – kontakta oss. Observera att vi kommunicerar på engelska. Vi kommer inte att kunna svara på något annat språk.